Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
priganice somnathhalder365@gmail.com
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Rajić geeft de bal voor. Milićević heeft problemen om de bal te vangen. Milićević passt de bal in één keer door. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Imširović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Raić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imširović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: priganice 37%, somnathhalder365@gmail.com 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
priganice - somnathhalder365@gmail.com 0:0

49e minuut.
Milićević geeft een hoge lob. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarić krijgt een gele kaart. Spaljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Despotović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
priganice - somnathhalder365@gmail.com 1:0

67e minuut.
Stanić is nu in balbezit. Šarić verovert de bal door een tackle van achteren. Šarić passt de bal in één keer door. Đurašinović is nu in balbezit. Đurašinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
priganice - somnathhalder365@gmail.com 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: priganice 47%, somnathhalder365@gmail.com 53%.
priganice - somnathhalder365@gmail.com 2:0