Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narnia FC Policiens Excellents
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Cito is nu in balbezit. Thoraval is nu in balbezit. Bigard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigard schiet op doel. Bernardy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narnia FC - Policiens Excellents 1:0

17e minuut.
Cito rent richting de bal. Gatinet verovert de bal door een tackle van achteren. Bigard onderschept slim de pass. Cito is nu in balbezit. Cito haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narnia FC 62%, Policiens Excellents 38%.
Narnia FC - Policiens Excellents 1:0

50e minuut.
Daar is Boeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremont is nu in balbezit. Boeres begaat een overtreding. Boeres krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Curridor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kerschen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremont rent richting de bal. Tremont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Narnia FC - Policiens Excellents 1:1

87e minuut.
Boeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeres met een sublieme pass. Hulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigard verovert de bal door een tackle van achteren. Bigard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narnia FC 47%, Policiens Excellents 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Narnia FC - Policiens Excellents 1:1