Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jeunesse Policiens Excellents
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Drucker verovert de bal door een tackle van achteren. Drucker passt de bal met de wreef. Schaack is nu in balbezit. Buerg verovert de bal door een tackle van achteren. Buerg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Thoraval speelt de bal door. Bodry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatinet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gatinet krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Wilwertz rent richting de bal. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tremont de bal. Tremont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bodry speelt de bal door. Drucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker probeert naar een medespeler te passen. Buerg is nu in balbezit. Buerg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tremont rent richting de bal. Kerschen is nu in balbezit. Tremont bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen schiet op doel. Ruppert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pernin is nu in balbezit. Pernin geeft de bal voor. Thoraval kopt de bal weg. Curridor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curridor geeft een lange en hoge pass. Ruppert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kerschen haalt uit met een fantastische trap. Pernin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berchem zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Caramuta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeunesse - Policiens Excellents 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeunesse 63%, Policiens Excellents 37%.
FC Jeunesse - Policiens Excellents 0:1

46e minuut.
Kerschen speelt de bal door. Tremont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker begaat een overtreding. Drucker krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Klungelig pakt Gatinet de bal. Gatinet met een sublieme pass. Bodry is nu in balbezit. Kerschen onderschept slim de pass. Kerschen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeunesse - Policiens Excellents 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeunesse 64%, Policiens Excellents 36%.
FC Jeunesse - Policiens Excellents 0:2