Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Steinsel IS Réiden
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Renard verovert de bal door een tackle van achteren. Renard geeft een lange en hoge pass. Hivert heeft problemen om de bal te vangen. Bauer rent richting de bal. Bauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bance verovert de bal door een tackle van achteren. Bance passt de bal in één keer door. Godchaux is nu in balbezit. Renard is nu in balbezit. Renard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Steinsel - IS Réiden 0:1

27e minuut.
Bidault geeft de bal voor. Bance bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hivert zijn tegenspeler op de grond. Bance moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bance kan niet meer verder spelen. Nigra komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Manderscheid is nu in balbezit. Manderscheid geeft een lange en hoge pass. Nothomb kopt de bal weg. Klungelig pakt Bidault de bal. Bidault draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Duboscq de bal. Duboscq schiet op doel. Petry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duboscq bereikt de bal nog maar net als eerste. Duboscq schiet op doel. Klungelig pakt Haagen de bal. Bidault bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidault schiet op doel. Petry bokst de bal weg.

34e minuut.
Haagen is nu in balbezit. Bidault verovert de bal door een tackle van achteren. Bidault met een sublieme pass. Duboscq bereikt de bal nog maar net als eerste. Duboscq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Godchaux is nu in balbezit. Godchaux geeft de bal voor. Manderscheid rent richting de bal. Manderscheid geeft een lange en hoge pass. Duboscq springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Steinsel - IS Réiden 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Steinsel 38%, IS Réiden 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Steinsel - IS Réiden 1:1

48e minuut.
Benoît rent richting de bal. Renard begaat een overtreding. Benoît is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hivert met een snel genomen vrije trap. Duboscq rent richting de bal. Duboscq haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wampach de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Benoît geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nigra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renard rent richting de bal. Renard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hivert is nu in balbezit. Nigra verovert de bal door een tackle van achteren. Nigra probeert naar een medespeler te passen. Bauer rent richting de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Alliaume met een sublieme pass. Inworp. Hivert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nothomb is nu in balbezit. Nothomb geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nigra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godchaux rent richting de bal. Kauffmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godchaux moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Godchaux kan niet meer verder spelen. Dusemang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Steinsel 51%, IS Réiden 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Steinsel - IS Réiden 1:1