Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
murillo fc frv hdvhvgdcjbcdhb
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong passt de bal met de wreef. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
murillo fc - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:1

28e minuut.
Canek is nu in balbezit. Paz begaat een overtreding. Canek raakt geblesseerd tijdens het duel. Osorio met een snel genomen vrije trap. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio passt de bal met de wreef. De León rent richting de bal. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
murillo fc - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:2

35e minuut.
Chong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palacios de bal. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mojica de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Paz geeft de bal voor. Klungelig pakt De León de bal. Mojica is nu in balbezit. Jiménez De León verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
murillo fc - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:3

36e minuut.
Mitre speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
murillo fc - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: murillo fc 60%, frv hdvhvgdcjbcdhb 40%.
murillo fc - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:4

50e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Núñez de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Saés met een sublieme pass. Klungelig pakt Mojica de bal. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León schiet op doel. De La Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
murillo fc - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:5

65e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Norato De Frías is nu in balbezit. Norato De Frías met een sublieme pass. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: murillo fc 58%, frv hdvhvgdcjbcdhb 42%.
murillo fc - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:5