Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Assassins F.C. geramny
Black Flag Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
2 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.4 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Miranda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Polanco de bal. Polanco kopt de bal weg. Newton is nu in balbezit. Newton geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hooker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooker geeft de bal voor. Ponce kopt de bal weg. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari schiet op doel. Norato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Zapata rent richting de bal. Saucedo rent richting de bal. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Valdés rent richting de bal. Valdés geeft een hoge lob. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari draait met de bal, schiet en ... Norato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Assassins F.C. - geramny 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assassins F.C. 49%, geramny 51%.
Assassins F.C. - geramny 0:1

55e minuut.
Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez met een sublieme pass. Saucedo rent richting de bal. Saucedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Polanco passt de bal in één keer door. Newton rent richting de bal. Birmingham begaat een overtreding. Newton raakt geblesseerd tijdens het duel. Newton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assassins F.C. 37%, geramny 63%.
Assassins F.C. - geramny 0:1