Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C .BARCELONA murillo fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De León geeft een lange en hoge pass. Mitre is nu in balbezit. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre is nu in balbezit. Mitre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre passt de bal zonder na te denken. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ... McFalcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C .BARCELONA - murillo fc 0:1

19e minuut.
Zepeda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mancilla met een snelle inworp. Mitre rent richting de bal. Mitre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Vegas de bal. Méndez is nu in balbezit. Vegas onderschept slim de pass. Mitre rent richting de bal. Mitre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mitre rent richting de bal. Mitre met een sublieme pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez draait met de bal, schiet en ... McFalcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C .BARCELONA - murillo fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C .BARCELONA 67%, murillo fc 33%.
F.C .BARCELONA - murillo fc 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt De León de bal. Manik rent richting de bal. Manik passt de bal in één keer door. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Zepeda de bal. Mitre rent richting de bal. Mitre passt de bal zonder na te denken. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... McFalcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Guadamuz de bal onder controle te krijgen. McFalcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Manik speelt de bal door. Cañate is nu in balbezit. Cañate passt de bal zonder na te denken. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C .BARCELONA 50%, murillo fc 50%.
F.C .BARCELONA - murillo fc 0:2