Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORDON CLUB Assassins F.C.
Normal Tactiek Black Flag
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Saés kopt de bal weg. Inworp. Goodman met een snelle inworp. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman geeft een hoge lob. Ward rent richting de bal. Ward draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Saés verovert de bal door een tackle van achteren. Saés geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda rent richting de bal. Saucedo rent richting de bal. Saucedo draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CORDON CLUB - Assassins F.C. 0:1

33e minuut.
Betegón heeft problemen om de bal te vangen. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton met een sublieme pass. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De los Cobos heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDON CLUB 69%, Assassins F.C. 31%.
CORDON CLUB - Assassins F.C. 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Miranda de bal. Grant rent richting de bal. Grant met een sublieme pass. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lasso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiménez De León komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Grant met een sublieme pass. Miranda is nu in balbezit. Miranda passt de bal zonder na te denken. Saucedo rent richting de bal. Saucedo passt de bal in één keer door. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De los Cobos geeft een lange en hoge pass. Zapata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Saucedo rent richting de bal. Saucedo haalt uit met een fantastische trap. Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORDON CLUB - Assassins F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDON CLUB 62%, Assassins F.C. 38%.
CORDON CLUB - Assassins F.C. 0:2