Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc forecer murillo fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 13.2
average Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal zonder na te denken. Mojica rent richting de bal. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Canek is nu in balbezit. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta geeft de bal voor. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz speelt de bal door. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mojica geeft een lange en hoge pass. Sinclair probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salazar rent richting de bal. Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair geeft een hoge lob. De La Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mojica is nu in balbezit. Mojica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guadamuz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forecer - murillo fc 1:0

34e minuut.
Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz passt de bal met de wreef. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. De La Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forecer - murillo fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc forecer 31%, murillo fc 69%.
fc forecer - murillo fc 2:0

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mendieta zal de hoekschop nemen. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blanco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De La Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Osorio rent richting de bal. Osorio geeft een lange en hoge pass. Ward rent richting de bal. Mancilla probeert naar een medespeler te passen. Blanco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Sinclair geeft een hoge lob. Guadamuz heeft problemen om de bal te vangen. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. De La Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mitre passt de bal zonder na te denken. Ward rent richting de bal. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León probeert naar een medespeler te passen. Mancilla geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Osorio rent richting de bal. Osorio speelt de bal door. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Osorio geeft de bal voor. Canek bereikt de bal nog maar net als eerste. Canek geeft een lange en hoge pass. Mitre is nu in balbezit. Mitre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Guadamuz probeert naar een medespeler te passen. Lino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojica. Mojica krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Quintana geeft een lange en hoge pass. Salazar controleert de bal met de borst. Armuelles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Armuelles krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Quintana geeft de bal voor. Blanco rent richting de bal. Blanco speelt de bal door. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc forecer 35%, murillo fc 65%.
fc forecer - murillo fc 2:0