Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frv hdvhvgdcjbcdhb F.C .BARCELONA
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Luna probeert de bal aan de voet te houden. Otero is nu in balbezit. Manik verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel. Arroyaves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Vegas de bal. Norato De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Norato De Frías passt de bal zonder na te denken. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
frv hdvhvgdcjbcdhb - F.C .BARCELONA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frv hdvhvgdcjbcdhb 65%, F.C .BARCELONA 35%.
frv hdvhvgdcjbcdhb - F.C .BARCELONA 1:0

53e minuut.
Luna speelt de bal door. Jiménez De León rent richting de bal. Guadamuz rent richting de bal. Jiménez De León onderschept slim de pass. Jiménez De León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
frv hdvhvgdcjbcdhb - F.C .BARCELONA 2:0

58e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft de bal voor. Fuentes met een sublieme pass. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Valdiviezo geeft de bal voor. Klungelig pakt Luna de bal. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Valdiviezo speelt de bal door. Norato De Frías is nu in balbezit. Norato De Frías passt de bal zonder na te denken. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
frv hdvhvgdcjbcdhb - F.C .BARCELONA 3:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Fuentes de bal onder controle te krijgen. Fuentes speelt de bal door. Benítez rent richting de bal. Manik bereikt de bal nog maar net als eerste. Manik draait met de bal, schiet en ... Arroyaves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Vegas is nu in balbezit. Vegas geeft de bal voor. Klungelig pakt Jiménez De León de bal. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
frv hdvhvgdcjbcdhb - F.C .BARCELONA 4:0

88e minuut.
Otero speelt de bal door. Zepeda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saés. Zepeda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zepeda kan niet meer verder spelen. Powell komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frv hdvhvgdcjbcdhb 45%, F.C .BARCELONA 55%.
frv hdvhvgdcjbcdhb - F.C .BARCELONA 4:0