Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
geramny CORDON CLUB
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Polanco geeft de bal voor. Birmingham is nu in balbezit. Birmingham geeft een lange en hoge pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hooker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Cid met de inworp. Ward is nu in balbezit. Ward passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Chiari rent richting de bal. Chiari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Turner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manuel komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce passt de bal zonder na te denken. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel. Giraldo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Polanco rent richting de bal. Polanco passt de bal met de wreef. Manuel is nu in balbezit. Chiari is nu in balbezit. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geramny 62%, CORDON CLUB 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
geramny - CORDON CLUB 0:0

52e minuut.
Betegón heeft problemen om de bal te vangen. Betegón geeft een hoge lob. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari haalt uit met een fantastische trap. Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
geramny - CORDON CLUB 1:0

56e minuut.
Polanco passt de bal in één keer door. Ward rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdés. Ward wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ward kan niet meer verder spelen. Tovar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Betegón rent richting de bal. Betegón passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Tovar is nu in balbezit. Tovar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert De los Cobos de bal onder controle te krijgen. Chiari is nu in balbezit. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
geramny - CORDON CLUB 2:0

76e minuut.
De los Cobos trapt de bal weg van het doel. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar met een sublieme pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
geramny - CORDON CLUB 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geramny 36%, CORDON CLUB 64%.
geramny - CORDON CLUB 2:1