Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
geramny frv hdvhvgdcjbcdhb
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Valdés speelt de bal door. Polanco is nu in balbezit. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong passt de bal in één keer door. Hooker is nu in balbezit. Jiménez De León onderschept slim de pass. Jiménez De León schiet op doel. Escalante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Norato De Frías met een sublieme pass. Jiménez De León probeert de bal met de borst te controleren. Valdés is nu in balbezit. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ovalle geeft een hoge lob. Inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manuel rent richting de bal. Manuel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Birmingham met een sublieme pass. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés geeft een hoge lob. Jiménez De León heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
geramny - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:1

43e minuut.
Chiari rent richting de bal. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong met een sublieme pass. Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmingham geeft de bal voor. Arroyaves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geramny 51%, frv hdvhvgdcjbcdhb 49%.
geramny - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:1

59e minuut.
Gibson probeert naar een medespeler te passen. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés met een sublieme pass. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
geramny - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:2

61e minuut.
Norato De Frías met de inworp. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuel is nu in balbezit. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arroyaves trapt de bal weg van het doel. Paz kopt de bal weg. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León draait met de bal, schiet en ... Olmos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geramny 44%, frv hdvhvgdcjbcdhb 56%.
geramny - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:2