Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc forecer CORDON CLUB
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 13.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz draait met de bal, schiet en ... Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc forecer - CORDON CLUB 1:0

21e minuut.
Guadamuz rent richting de bal. Saés rent richting de bal. Giraldo rent richting de bal. Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Montenegro geeft een hoge lob. Del Cid probeert de bal met de borst te controleren. Del Cid met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc forecer - CORDON CLUB 1:1

44e minuut.
De los Cobos passt de bal in één keer door. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintana. Quintana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc forecer 55%, CORDON CLUB 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc forecer - CORDON CLUB 1:1

65e minuut.
Solís met een harde bal richting middenveld. Guadamuz met een sublieme pass. De los Cobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhiting bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiting haalt uit met een fantastische trap. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mendieta met een sublieme pass. Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz passt de bal in één keer door. Zhiting bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiting schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz met een sublieme pass. Zhiting bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiting haalt uit met een fantastische trap. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc forecer 43%, CORDON CLUB 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc forecer - CORDON CLUB 1:1