Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORDON CLUB fc forecer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Gómez rent richting de bal. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guadamuz de bal. Guadamuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Quintana probeert naar een medespeler te passen. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Armuelles geeft een hoge lob. Inworp. Saés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Cid rent richting de bal. Del Cid geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lasso met een sublieme pass. Ward rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintana. Quintana krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mendieta is nu in balbezit. Saés verovert de bal door een tackle van achteren. Saés geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDON CLUB 46%, fc forecer 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CORDON CLUB - fc forecer 0:0

49e minuut.
Guadamuz heeft problemen om de bal te vangen. Guadamuz haalt uit met een fantastische trap. Lino springt en kopt de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Prado bokst de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lasso geeft een lange en hoge pass. Armuelles kopt de bal weg. Giraldo is nu in balbezit. Lino onderschept slim de pass. Lino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Giraldo geeft een lange en hoge pass. Montero is nu in balbezit. Montero geeft een lange en hoge pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... Revello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Saés is nu in balbezit. Mendieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giraldo met een snel genomen vrije trap. Montero rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Guadamuz speelt de bal door. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo probeert naar een medespeler te passen. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Quintana passt de bal in één keer door. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz passt de bal zonder na te denken. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORDON CLUB - fc forecer 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDON CLUB 49%, fc forecer 51%.
CORDON CLUB - fc forecer 0:1