Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
geramny fc forecer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Sandoval kopt de bal weg. Polanco is nu in balbezit. Polanco probeert naar een medespeler te passen. Chiari rent richting de bal. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Polanco speelt de bal door. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hooker rent richting de bal. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
geramny - fc forecer 0:1

45e minuut.
Chiari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manuel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geramny 48%, fc forecer 52%.
geramny - fc forecer 0:1

51e minuut.
Polanco speelt de bal door. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal in één keer door. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner passt de bal zonder na te denken. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
geramny - fc forecer 1:1

62e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco speelt de bal door. Ward is nu in balbezit. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ward geeft een hoge lob. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandoval. Blanco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blanco met een snel genomen vrije trap. Escalante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
geramny - fc forecer 1:2

82e minuut.
Klungelig pakt Sandoval de bal. Sandoval speelt de bal door. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. Escalante probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geramny 38%, fc forecer 62%.
geramny - fc forecer 1:2