Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Assassins F.C. F.C .BARCELONA
Black Flag Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Newton speelt de bal door. Ortiz speelt de bal door. Goodman geeft de bal voor. Klungelig pakt Guadamuz de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Newton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birmingham probeert de bal met de borst te controleren. Miranda speelt de bal door. Becerra rent richting de bal. Becerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda rent richting de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft de bal voor. Salazar probeert de bal aan de voet te houden. McFalcón bokst de bal weg.

26e minuut.
Grant passt de bal met de wreef. Birmingham rent richting de bal. Miranda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Miranda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Miranda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Guadamuz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez met een snelle inworp. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Assassins F.C. - F.C .BARCELONA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assassins F.C. 43%, F.C .BARCELONA 57%.
Assassins F.C. - F.C .BARCELONA 1:0

49e minuut.
Manik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Manik is nu in balbezit. Manik haalt uit met een fantastische trap. Norato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Assassins F.C. - F.C .BARCELONA 1:1

56e minuut.
Newton passt de bal zonder na te denken. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grant. Grant krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Grant heeft problemen om de bal te vangen. Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant begaat een overtreding. Grant krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Inworp. Álvarez met een snelle inworp. Saucedo rent richting de bal. Saucedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Assassins F.C. - F.C .BARCELONA 2:1

77e minuut.
Cañate rent richting de bal. Cañate met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Santos de bal onder controle te krijgen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manik is nu in balbezit. Manik haalt uit met een fantastische trap. Norato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assassins F.C. 36%, F.C .BARCELONA 64%.
Assassins F.C. - F.C .BARCELONA 2:1