Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trumperculo frv hdvhvgdcjbcdhb
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Saés is nu in balbezit. Saés geeft een lange en hoge pass. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez De León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal in één keer door. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías rent richting de bal. Norato De Frías schiet op doel. Arroyaves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong onderschept slim de pass. Chong speelt de bal door. Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cano kopt de bal weg. Valdiviezo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gibson de bal. Norato De Frías rent richting de bal. Norato De Frías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Norato De Frías kopt de bal weg. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías begaat een overtreding. Norato De Frías krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz geeft de bal voor. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jiménez De León springt en kopt de bal. Arce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trumperculo - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:1

42e minuut.
Chong kopt de bal weg. Paz rent richting de bal. De Frías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Frías krijgt een gele kaart. Paz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Paz kan niet meer verder spelen. Betancourt komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Chong is nu in balbezit. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo speelt de bal door. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trumperculo 49%, frv hdvhvgdcjbcdhb 51%.
trumperculo - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:1

63e minuut.
Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías probeert naar een medespeler te passen. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. Arroyaves maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
trumperculo - frv hdvhvgdcjbcdhb 1:1

64e minuut.
Ovalle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineda met de inworp. Norato De Frías probeert de bal met de borst te controleren. Norato De Frías draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arroyaves bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Inworp. Norato De Frías met de inworp. Marciaga is nu in balbezit. Chong onderschept slim de pass. Chong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano onderschept slim de pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een lange en hoge pass. Arroyaves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trumperculo 43%, frv hdvhvgdcjbcdhb 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trumperculo - frv hdvhvgdcjbcdhb 1:1