Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORDON CLUB murillo fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 13.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Daar is Mitre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitre passt de bal met de wreef. Mancilla rent richting de bal. Saés onderschept slim de pass. Saés speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canek met de inworp. Mitre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Saés geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mancilla met een snelle inworp. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDON CLUB 49%, murillo fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CORDON CLUB - murillo fc 0:0

54e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Mitre onderschept slim de pass. Mitre probeert naar een medespeler te passen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De León rent richting de bal. Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio is nu in balbezit. Ward rent richting de bal. Ward draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Montenegro geeft een lange en hoge pass. Palacios kopt de bal weg. Ward heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Del Cid is nu in balbezit. Del Cid speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDON CLUB 41%, murillo fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CORDON CLUB - murillo fc 0:0