Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
geramny F.C .BARCELONA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Cañate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco passt de bal in één keer door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fernández geeft de bal voor. Inworp. Fuentes met een snelle inworp. Manik bereikt de bal nog maar net als eerste. Manik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
geramny - F.C .BARCELONA 0:1

26e minuut.
Inworp. Ponce met de inworp. Birmingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geramny 55%, F.C .BARCELONA 45%.
geramny - F.C .BARCELONA 0:1

53e minuut.
Birmingham rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce passt de bal zonder na te denken. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
geramny - F.C .BARCELONA 1:1

74e minuut.
Birmingham rent richting de bal. Zepeda is nu in balbezit. Birmingham begaat een overtreding. Zepeda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zepeda kan niet meer verder spelen. Powell komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een hoge lob. Hooker heeft problemen om de bal te vangen. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: geramny 40%, F.C .BARCELONA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
geramny - F.C .BARCELONA 1:1