Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trumperculo murillo fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De Frías is nu in balbezit. De León rent richting de bal. Castillo begaat een overtreding. Castillo krijgt een gele kaart. De León is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De León zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Méndez springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Zambrano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Carrasco met de inworp. Norato De Frías is nu in balbezit. Bovell rent richting de bal. Norato De Frías rent richting de bal. Norato De Frías haalt uit met een fantastische trap. De La Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ricketts is nu in balbezit. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trumperculo - murillo fc 1:0

24e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineda met de inworp. Norato De Frías rent richting de bal. Norato De Frías geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

25e minuut.
De León rent richting de bal. Norato De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Norato De Frías passt de bal in één keer door. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trumperculo - murillo fc 2:0

27e minuut.
De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías rent richting de bal. Bovell bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías onderschept slim de pass. Norato De Frías draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft een hoge lob. Castillo kopt de bal weg. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trumperculo - murillo fc 3:0

37e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. De León kopt de bal weg. Daar is De Frías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Carrasco met een snelle inworp. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Mojica heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trumperculo 35%, murillo fc 65%.
trumperculo - murillo fc 3:0

49e minuut.
Salazar met de inworp. Bovell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovell speelt de bal door. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trumperculo - murillo fc 4:0

57e minuut.
Arce speelt de bal door. Bovell kopt de bal weg. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitre rent richting de bal. Mitre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De La Rosa met een harde bal richting middenveld. Mitre kopt de bal weg. Klungelig pakt Castillo de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trumperculo - murillo fc 4:1

74e minuut.
Palacios geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasco met de inworp. Norato De Frías rent richting de bal. Norato De Frías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trumperculo 35%, murillo fc 65%.
trumperculo - murillo fc 4:1