Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frv hdvhvgdcjbcdhb CORDON CLUB
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Na een snelle pass probeert Gómez de bal onder controle te krijgen. Gibson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez. Gómez krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Cid met een snelle inworp. Ward rent richting de bal. Ward geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jiménez De León rent richting de bal. Giraldo onderschept slim de pass. Chong onderschept slim de pass. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Betegón rent richting de bal. Chong rent richting de bal. Jiménez De León rent richting de bal. Chong is nu in balbezit. Chong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gibson is nu in balbezit. Betegón begaat een overtreding. Gibson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Otero met een snel genomen vrije trap. Daar is Turner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez De León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
frv hdvhvgdcjbcdhb - CORDON CLUB 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frv hdvhvgdcjbcdhb 38%, CORDON CLUB 62%.
frv hdvhvgdcjbcdhb - CORDON CLUB 1:0

51e minuut.
Norato De Frías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chong is nu in balbezit. Chong geeft een hoge lob. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal zonder na te denken. Paal!

55e minuut.
Lasso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiménez De León komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gibson is nu in balbezit. Gibson geeft een hoge lob. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Betegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong speelt de bal door. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Betegón is nu in balbezit. Chong begaat een overtreding. Chong krijgt een gele kaart. Betegón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Betegón met een snel genomen vrije trap. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... Arroyaves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Giraldo de bal onder controle te krijgen. Saés is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giraldo. Giraldo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frv hdvhvgdcjbcdhb 38%, CORDON CLUB 62%.
frv hdvhvgdcjbcdhb - CORDON CLUB 1:0