Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORDON CLUB frv hdvhvgdcjbcdhb
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Jiménez De León geeft de bal voor. Inworp. Norato De Frías met de inworp. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is De los Cobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORDON CLUB - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:1

16e minuut.
Betegón probeert naar een medespeler te passen. Saés speelt de bal door. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León schiet op doel. Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORDON CLUB - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:2

20e minuut.
Saés geeft een lange en hoge pass. Betegón geeft een hoge lob. Tovar kopt de bal weg. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Arroyaves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Betegón met een sublieme pass. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong passt de bal met de wreef. Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prado trapt de bal weg. Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Betegón verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez De León is nu in balbezit. Chong rent richting de bal. Chong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Saés rent richting de bal. Del Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Del Cid probeert naar een medespeler te passen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ... Arroyaves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDON CLUB 44%, frv hdvhvgdcjbcdhb 56%.
CORDON CLUB - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:2

52e minuut.
Otero geeft de bal voor. Jiménez De León probeert de bal aan de voet te houden. De los Cobos is nu in balbezit. Chong rent richting de bal. Chong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORDON CLUB 52%, frv hdvhvgdcjbcdhb 48%.
CORDON CLUB - frv hdvhvgdcjbcdhb 0:2