Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Cetnik FCBUDUCNOST
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Rašić is nu in balbezit. Andrić geeft een hoge lob. Ćulafić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Čolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažić speelt de bal door. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec schiet op doel. Gvozdenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grujić met een sublieme pass. Živadinović probeert naar een medespeler te passen. Zarić rent richting de bal. Zec is nu in balbezit. Zec haalt uit met een fantastische trap. Gvozdenović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Antolić met de inworp. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Đorđić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đorđić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cetnik - FCBUDUCNOST 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cetnik 41%, FCBUDUCNOST 59%.
FK Cetnik - FCBUDUCNOST 0:1

54e minuut.
Zarić geeft een hoge lob. Đorđić is nu in balbezit. Sretenović rent richting de bal. Đorđić onderschept slim de pass. Đorđić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rašić passt de bal zonder na te denken. Antolić rent richting de bal. Antolić met een sublieme pass. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cetnik 61%, FCBUDUCNOST 39%.
FK Cetnik - FCBUDUCNOST 0:1