Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crawley Rovers FCBUDUCNOST
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Antolić geeft een lange en hoge pass. Grujić rent richting de bal. Dubljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grujić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grujić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Slijepčević probeert naar een medespeler te passen. Rašić rent richting de bal. Đorđić is nu in balbezit. Đorđić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Purić is nu in balbezit. Brajić onderschept slim de pass. Grujić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grujić krijgt een gele kaart. Brajić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brajić kan niet meer verder spelen. Ćeranić komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Daar is Rajković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divić is nu in balbezit. Divić geeft een hoge lob. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić haalt uit met een fantastische trap. Gvozdenović bokst de bal weg.

40e minuut.
Divić is nu in balbezit. Đorđić is nu in balbezit. Đorđić passt de bal in één keer door. Rašić is nu in balbezit. Rašić haalt uit met een fantastische trap. Medan bokst de bal weg.

45e minuut.
Slijepčević speelt de bal door. Antolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolić geeft een hoge lob. Rašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crawley Rovers 54%, FCBUDUCNOST 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crawley Rovers - FCBUDUCNOST 0:0

58e minuut.
Rašić rent richting de bal. Dubljević verovert de bal door een tackle van achteren. Dubljević speelt de bal door. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Divić rent richting de bal. Slijepčević is nu in balbezit. Divić maakt een afschuwelijke overtreding. Divić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Antolić rent richting de bal. Antolić passt de bal zonder na te denken. Đorđić rent richting de bal. Đorđić draait met de bal, schiet en ... Medan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crawley Rovers - FCBUDUCNOST 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crawley Rovers 40%, FCBUDUCNOST 60%.
Crawley Rovers - FCBUDUCNOST 0:1