Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mladost karioke
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Nedović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gligorović komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rončević is nu in balbezit. Šegrt onderschept slim de pass. Šegrt geeft een lange en hoge pass. Daar is Krezović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mladost - karioke 1:0

25e minuut.
Maljević verovert de bal door een tackle van achteren. Maljević met een sublieme pass. Šljivančanin rent richting de bal. Tumbić verovert de bal door een tackle van achteren. Tumbić draait met de bal, schiet en ... Mančić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Međedović de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mladost - karioke 1:1

26e minuut.
Razić bereikt de bal nog maar net als eerste. Razić passt de bal zonder na te denken. Gligorović is nu in balbezit. Tumbić rent richting de bal. Tumbić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mladost - karioke 1:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šobot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Borozan de bal. Razić bereikt de bal nog maar net als eerste. Razić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mladost 57%, karioke 43%.
Mladost - karioke 1:2

51e minuut.
Razić probeert de bal aan de voet te houden. Krezović is nu in balbezit. Razić bereikt de bal nog maar net als eerste. Razić draait met de bal, schiet en ... Penezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mojić geeft de bal voor. Daar is Šljivančanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šljivančanin passt de bal in één keer door. Razić rent richting de bal. Razić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vukojević passt de bal in één keer door. Šegrt is nu in balbezit. Mojić begaat een overtreding. Šegrt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šegrt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Lalićević met de inworp. Vukojević probeert naar een medespeler te passen. Krezović is nu in balbezit. Krezović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Šegrt is nu in balbezit. Mojić is nu in balbezit. Mojić geeft een hoge lob. Tumbić is nu in balbezit. Tumbić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mladost - karioke 1:3

87e minuut.
Šljivančanin passt de bal met de wreef. Krezović is nu in balbezit. Razić is nu in balbezit. Razić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Raić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mladost - karioke 2:3

89e minuut.
Rončević passt de bal zonder na te denken. Mojić is nu in balbezit. Šegrt rent richting de bal. Razić rent richting de bal. Razić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mladost - karioke 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mladost 41%, karioke 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mladost - karioke 3:3