Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRAS,guarana budva
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Lukajić probeert naar een medespeler te passen. Puzović is nu in balbezit. Puzović passt de bal zonder na te denken. Drobnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drobnjak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Glogovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glogovac passt de bal zonder na te denken. Zotović is nu in balbezit. Zotović draait met de bal, schiet en ... Kulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRAS,guarana - budva 1:0

28e minuut.
Ćatović met een snelle inworp. Glogovac heeft problemen om de bal te vangen. Glogovac speelt de bal door. Zotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRAS,guarana - budva 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRAS,guarana 50%, budva 50%.
ULTRAS,guarana - budva 2:0

47e minuut.
Zotović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihajlović komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Drobnjak is nu in balbezit. Kojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drobnjak onderschept slim de pass. Drobnjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRAS,guarana - budva 2:1

66e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić geeft een lange en hoge pass. Daar is Samardžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samardžić haalt uit met een fantastische trap. Brnović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ULTRAS,guarana - budva 2:2

68e minuut.
Puzović probeert naar een medespeler te passen. Čizmić geeft een hoge lob. Kitić rent richting de bal. Mihajlović onderschept slim de pass. Mihajlović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lukajić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roganović de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glogovac. Glogovac krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Komnenić onderschept slim de pass. Jezdimirović probeert naar een medespeler te passen. Glogovac rent richting de bal. Mihajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihajlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRAS,guarana - budva 3:2

86e minuut.
Glogovac rent richting de bal. Ljubičić rent richting de bal. Glogovac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Glogovac krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ljubičić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ljubičić kan niet meer verder spelen. Bursać komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Samardžić heeft problemen om de bal te vangen. Perišić geeft de bal voor. Kitić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihajlović rent richting de bal. Mihajlović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRAS,guarana - budva 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRAS,guarana 47%, budva 53%.
ULTRAS,guarana - budva 4:2