Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBUDUCNOST ULTRAS,guarana
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Rašić passt de bal met de wreef. Antolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukajić maakt een afschuwelijke overtreding. Lukajić krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zarić probeert naar een medespeler te passen. Banićević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čupić. Čupić krijgt een gele kaart. Banićević raakt geblesseerd tijdens het duel. Purić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lukajić de bal. Rašić rent richting de bal. Rašić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Čupić met de inworp. Glogovac rent richting de bal. Glogovac geeft de bal voor. Zotović rent richting de bal. Zotović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kojović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćulafić met een snelle inworp. Antolić is nu in balbezit. Antolić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Purić met een snelle inworp. Đorđić rent richting de bal. Đorđić passt de bal zonder na te denken. Rašić is nu in balbezit. Rašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBUDUCNOST - ULTRAS,guarana 1:0

24e minuut.
Inworp. Ćulafić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slijepčević rent richting de bal. Glogovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glogovac draait met de bal, schiet en ... Gvozdenović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Zotović is nu in balbezit. Slijepčević is nu in balbezit. Zotović verovert de bal door een tackle van achteren. Glogovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glogovac draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jezdimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Jezdimirović passt de bal zonder na te denken. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBUDUCNOST - ULTRAS,guarana 2:0

45e minuut.
Glogovac verovert de bal door een tackle van achteren. Zotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujić is nu in balbezit. Zotović verovert de bal door een tackle van achteren. Zotović draait met de bal, schiet en ... Gvozdenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBUDUCNOST 57%, ULTRAS,guarana 43%.
FCBUDUCNOST - ULTRAS,guarana 2:0

51e minuut.
Jezdimirović onderschept slim de pass. Đorđić rent richting de bal. Rašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić rent richting de bal. Đorđić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBUDUCNOST - ULTRAS,guarana 3:0

64e minuut.
Zarić is nu in balbezit. Glogovac rent richting de bal. Zarić onderschept slim de pass. Zotović onderschept slim de pass. Zotović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Jezdimirović met een sublieme pass. Lukajić is nu in balbezit. Lukajić probeert naar een medespeler te passen. Zotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grujić is nu in balbezit. Glogovac verovert de bal door een tackle van achteren. Glogovac speelt de bal door. Zotović rent richting de bal. Zotović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBUDUCNOST 63%, ULTRAS,guarana 37%.
FCBUDUCNOST - ULTRAS,guarana 3:0