Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Cetnik ULTRAS,guarana
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Jezdimirović onderschept slim de pass. Jezdimirović met een sublieme pass. Ivošić is nu in balbezit. Zotović onderschept slim de pass. Zotović haalt uit met een fantastische trap. Ikonić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cetnik - ULTRAS,guarana 0:1

17e minuut.
Jezdimirović probeert naar een medespeler te passen. Zotović is nu in balbezit. Sretenović begaat een overtreding. Sretenović krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić geeft de bal voor. Čupić kopt de bal weg. Zotović is nu in balbezit. Zotović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić probeert naar een medespeler te passen. Zotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tijanić rent richting de bal. Tijanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cetnik 56%, ULTRAS,guarana 44%.
FK Cetnik - ULTRAS,guarana 0:1

77e minuut.
Čizmić is nu in balbezit. Kažić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažić met een sublieme pass. Zec rent richting de bal. Zec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Jezdimirović de bal. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jezdimirović krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Brnović trapt de bal weg. Ćatović kan de bal niet met de borst controleren. Živadinović speelt de bal door. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Cetnik - ULTRAS,guarana 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cetnik 46%, ULTRAS,guarana 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Cetnik - ULTRAS,guarana 1:1