Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRAS,guarana FK Cetnik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić is nu in balbezit. Lukajić onderschept slim de pass. Zec is nu in balbezit. Zec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRAS,guarana - FK Cetnik 0:1

14e minuut.
Čizmić verovert de bal door een tackle van achteren. Kažić is nu in balbezit. Met opzet legt Čizmić zijn tegenspeler op de grond. Čizmić krijgt een gele kaart. Kažić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Živadinović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kojović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec schiet op doel. Brnović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Jerinić geeft de bal voor. Čupić kopt de bal weg. Andrić rent richting de bal. Zotović rent richting de bal. Zotović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Perišić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozić rent richting de bal. Kozić speelt de bal door. Zec rent richting de bal. Zec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jezdimirović kan de bal niet met de borst controleren. Toljagić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jezdimirović. Jezdimirović krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sretenović rent richting de bal. Zotović onderschept slim de pass. Glogovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotović rent richting de bal. Zotović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRAS,guarana 57%, FK Cetnik 43%.
ULTRAS,guarana - FK Cetnik 0:1

49e minuut.
Sretenović is nu in balbezit. Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović probeert naar een medespeler te passen. Zec rent richting de bal. Zec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRAS,guarana - FK Cetnik 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić verovert de bal door een tackle van achteren. Toljagić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRAS,guarana 53%, FK Cetnik 47%.
ULTRAS,guarana - FK Cetnik 0:2