Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rated rko Tactics United
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Gwee passt de bal met de wreef. Muruku rent richting de bal. Muruku passt de bal met de wreef. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hwa met een sublieme pass. Muruku rent richting de bal. Muruku met een sublieme pass. Hwa is nu in balbezit. Hwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lau onderschept slim de pass. Tang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lau raakt geblesseerd tijdens het duel. Lau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Samivelu is nu in balbezit. Samivelu haalt uit met een fantastische trap. Wee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kee neemt de hoekschop. Manimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu onderschept slim de pass. Samivelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - Tactics United 1:0

39e minuut.
Manimala geeft een hoge lob. Siew is nu in balbezit. Siew geeft een hoge lob. Hwa is nu in balbezit. Hwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Lau de bal. Lau speelt de bal door. Gwee speelt de bal door. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa draait met de bal, schiet en ... Hock bokst de bal weg.

45e minuut.
Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boo. Boo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rated rko 42%, Tactics United 58%.
Rated rko - Tactics United 1:0

51e minuut.
Hwa met een sublieme pass. Gwee is nu in balbezit. Chop maakt een afschuwelijke overtreding. Chop krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Muruku met een sublieme pass. Gwee bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwee geeft een lange en hoge pass. Hwa is nu in balbezit. Hwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. See rent richting de bal. Met opzet legt Aw zijn tegenspeler op de grond. Aw krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rated rko 59%, Tactics United 41%.
Rated rko - Tactics United 1:0