Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fuminglol Smoke Ampang
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Hon met een sublieme pass. Peng Siong bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muzapar zijn tegenspeler op de grond. Muzapar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Seah met een snelle inworp. Chong speelt de bal door. Law is nu in balbezit. Dewani rent richting de bal. Dewani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seah zal de hoekschop nemen. Oh is nu in balbezit. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dewani draait met de bal, schiet en ... Daar is Soon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ... Kok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vijaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuek is nu in balbezit. Kuek probeert naar een medespeler te passen. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Peng Siong kopt de bal weg. Hon heeft problemen om de bal te vangen. Aw is nu in balbezit. Hon onderschept slim de pass. Hon draait met de bal, schiet en ... Boo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuminglol 63%, Smoke Ampang 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fuminglol - Smoke Ampang 0:0

82e minuut.
Seah rent richting de bal. Magesvari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seah raakt geblesseerd tijdens het duel. Seah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuminglol 62%, Smoke Ampang 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fuminglol - Smoke Ampang 0:0