Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fuminglol Rated rko
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Chop speelt de bal door. See is nu in balbezit. See met een sublieme pass. Samivelu is nu in balbezit. Samivelu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Nagaraja trapt de bal weg. Choy kopt de bal weg. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lau probeert naar een medespeler te passen. See rent richting de bal. See passt de bal met de wreef. Samivelu rent richting de bal. Samivelu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Magesvari geeft een lange en hoge pass. See geeft de bal voor. Koh kopt de bal weg. Klungelig pakt Samivelu de bal. Samivelu schiet op doel. Kok bokst de bal weg.

25e minuut.
Koh passt de bal in één keer door. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Er is nu in balbezit. Hon onderschept slim de pass. Hon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Lau de bal. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh met een sublieme pass. Samivelu rent richting de bal. Samivelu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
See bereikt de bal nog maar net als eerste. See passt de bal zonder na te denken. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu draait met de bal, schiet en ... Kok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fuminglol - Rated rko 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuminglol 64%, Rated rko 36%.
fuminglol - Rated rko 0:1

64e minuut.
Sin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siew zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tan rent richting de bal. Tan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuminglol 50%, Rated rko 50%.
fuminglol - Rated rko 0:1