Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rated rko fuminglol
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 13.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Peng Siong verovert de bal door een tackle van achteren. Peng Siong geeft een lange en hoge pass. Koh kopt de bal weg. Hon rent richting de bal. Hon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Nagaraja geeft een hoge lob. Inworp. Tan met de inworp. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - fuminglol 1:0

24e minuut.
See bereikt de bal nog maar net als eerste. See passt de bal zonder na te denken. Samivelu rent richting de bal. Samivelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - fuminglol 2:0

29e minuut.
Foo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foo met een snel genomen vrije trap. Hon rent richting de bal. Hon schiet op doel. Hock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. See onderschept slim de pass. See passt de bal met de wreef. Samivelu is nu in balbezit. Samivelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - fuminglol 3:0

41e minuut.
Lau kopt de bal weg. Esawaran heeft problemen om de bal te vangen. Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. See verovert de bal door een tackle van achteren. See schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - fuminglol 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rated rko 33%, fuminglol 67%.
Rated rko - fuminglol 4:0

59e minuut.
Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Esawaran is nu in balbezit. Lau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lau krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sin met de inworp. Koh is nu in balbezit. Siew is nu in balbezit. Siew geeft een lange en hoge pass. Magesvari springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Koh is nu in balbezit. Koh speelt de bal door. Tan probeert naar een medespeler te passen. See rent richting de bal. See haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Magesvari kopt de bal weg. Nan met een sublieme pass. Meng is nu in balbezit. Hon verovert de bal door een tackle van achteren. Hon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rated rko 44%, fuminglol 56%.
Rated rko - fuminglol 4:0