Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los manchester Beta Wellington
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Chia kopt de bal weg. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh geeft de bal voor. Teoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Teoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hee rent richting de bal. Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Chia is nu in balbezit. Gek onderschept slim de pass. Gek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mikuni kopt de bal weg. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan geeft een lange en hoge pass. Heng heeft problemen om de bal te vangen. Heng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chia kopt de bal weg. Yip is nu in balbezit. Koh verovert de bal door een tackle van achteren. Koh haalt uit met een fantastische trap. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los manchester - Beta Wellington 0:1

44e minuut.
Teoh is nu in balbezit. Ng is nu in balbezit. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh rent richting de bal. Koh schiet op doel. Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ban met een snelle inworp. Koh rent richting de bal. Koh draait met de bal, schiet en ... Ng probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los manchester 52%, Beta Wellington 48%.
los manchester - Beta Wellington 0:1

48e minuut.
Mah probeert naar een medespeler te passen. Gek is nu in balbezit. Heng rent richting de bal. Heng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los manchester - Beta Wellington 1:1

51e minuut.
Mah verovert de bal door een tackle van achteren. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mah krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Yip passt de bal met de wreef. Yee is nu in balbezit. Devan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koh de bal. Koh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kumavelu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chye komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin geeft een hoge lob. Rasamy rent richting de bal. Gek onderschept slim de pass. Gek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Muthu rent richting de bal. Gek onderschept slim de pass. Gek speelt de bal door. Heng bereikt de bal nog maar net als eerste. Heng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los manchester 55%, Beta Wellington 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los manchester - Beta Wellington 1:1