Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beta Wellington los manchester
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Heng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Chia ... Strafschop! Chia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heng neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Muthu met een sublieme pass. Devan rent richting de bal. Teoh onderschept slim de pass. Teoh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ng de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Tai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koh raakt geblesseerd tijdens het duel. Koh neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Dong probeert wanhopig de bal te grijpen. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh haalt uit met een fantastische trap. Dong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beta Wellington - los manchester 1:0

19e minuut.
Yip met een harde bal richting middenveld. Heng bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muthu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dong trapt de bal weg. Mikuni met een sublieme pass. Gek is nu in balbezit. Gek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beta Wellington 50%, los manchester 50%.
Beta Wellington - los manchester 1:0

47e minuut.
Kumavelu geeft een hoge lob. Rasamy is nu in balbezit. Gek onderschept slim de pass. Gek schiet op doel. Devan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beta Wellington - los manchester 1:1

58e minuut.
Sin rent richting de bal. Mikuni verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuni met een sublieme pass. Mah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mah geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Voon onderschept slim de pass. Voon speelt de bal door. Gek heeft problemen om de bal te vangen. Gek schiet op doel. Devan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rasamy controleert de bal met de borst. Rasamy geeft een hoge lob. Ban kopt de bal weg. Mah is nu in balbezit. Mah schiet op doel. Devan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mah rent richting de bal. Muthu begaat een overtreding. Mah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mah kan niet meer verder spelen. Seah komt het veld opgelopen. Heng met een snel genomen vrije trap. Devan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beta Wellington 61%, los manchester 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beta Wellington - los manchester 1:1