Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoke Ampang Rated rko
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kuek rent richting de bal. Kee onderschept slim de pass. Vijaya begaat een overtreding. Vijaya krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Boon rent richting de bal. Law verovert de bal door een tackle van achteren. Siew is nu in balbezit. Law verovert de bal door een tackle van achteren. Law schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke Ampang - Rated rko 1:0

7e minuut.
Seah probeert de bal aan de voet te houden. Muzapar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boon. Boon krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kee is nu in balbezit. Kee geeft een hoge lob. Seah bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lau kopt de bal weg. Chong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu schiet op doel. Aw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoke Ampang - Rated rko 1:1

45e minuut.
Meng heeft problemen om de bal te vangen. Law rent richting de bal. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Law verovert de bal door een tackle van achteren. Law draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke Ampang - Rated rko 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke Ampang 56%, Rated rko 44%.
Smoke Ampang - Rated rko 2:1

57e minuut.
Samivelu rent richting de bal. Seah onderschept slim de pass. Samivelu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Meng geeft een hoge lob. Inworp. Muzapar met de inworp. Cheah is nu in balbezit. Cheah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Kuek rent richting de bal. Kuek passt de bal in één keer door. Law rent richting de bal. Law draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Siew zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Samivelu rent richting de bal. Samivelu geeft de bal voor. Muzapar rent richting de bal. See is nu in balbezit. See schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke Ampang 52%, Rated rko 48%.
Smoke Ampang - Rated rko 2:1