Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rated rko Coregunner FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Wang rent richting de bal. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu is nu in balbezit. Meng onderschept slim de pass. Meng haalt uit met een fantastische trap. Hock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - Coregunner FC 0:1

12e minuut.
Tan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van See. See krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Soh passt de bal met de wreef. Meng rent richting de bal. Meng geeft een lange en hoge pass. Samivelu rent richting de bal. Samivelu haalt uit met een fantastische trap. Tze Law kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Wang speelt de bal door. Meng rent richting de bal. Lau is nu in balbezit. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng haalt uit met een fantastische trap. Hock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - Coregunner FC 0:2

43e minuut.
Kang is nu in balbezit. See verovert de bal door een tackle van achteren. See probeert naar een medespeler te passen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rated rko 60%, Coregunner FC 40%.
Rated rko - Coregunner FC 0:2

53e minuut.
Lau onderschept slim de pass. Lau speelt de bal door. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soh onderschept slim de pass. See rent richting de bal. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Hing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hing geeft een hoge lob. Wang kopt de bal weg. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap. Hock bokst de bal weg.

73e minuut.
Lau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koh komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Soh passt de bal met de wreef. Chop heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meng. Meng krijgt een gele kaart. Chop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chop met een snel genomen vrije trap. Hing is nu in balbezit. Samivelu onderschept slim de pass. Samivelu haalt uit met een fantastische trap. Tze Law probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rated rko 46%, Coregunner FC 54%.
Rated rko - Coregunner FC 0:2