Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knights Marsiling Smoke Ampang
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Vijaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siah rent richting de bal. Kuek rent richting de bal. Siah onderschept slim de pass. Siah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hoe passt de bal met de wreef. Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Choy de bal onder controle te krijgen. Wang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kwong met een sublieme pass. Hwa rent richting de bal. Hwa probeert naar een medespeler te passen. Siah rent richting de bal. Siah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights Marsiling 49%, Smoke Ampang 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knights Marsiling - Smoke Ampang 0:0

78e minuut.
Daar is Siah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siah draait met de bal, schiet en ... Aw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoe is nu in balbezit. Hoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knights Marsiling - Smoke Ampang 1:0

80e minuut.
Muthusamy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chong de bal. Seah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah verovert de bal door een tackle van achteren. Siah haalt uit met een fantastische trap. Boo bokst de bal weg. Paal!

86e minuut.
Siah passt de bal in één keer door. Muthusamy is nu in balbezit. Muthusamy passt de bal zonder na te denken. Siah is nu in balbezit. Siah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knights Marsiling - Smoke Ampang 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knights Marsiling 53%, Smoke Ampang 47%.
Knights Marsiling - Smoke Ampang 2:0