Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactics United Coregunner FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Siow is nu in balbezit. Kuek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siow zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gwee kopt de bal weg. Muruku rent richting de bal. Muruku schiet op doel. Nam probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa verovert de bal door een tackle van achteren. Hwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Siow probeert naar een medespeler te passen. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Soh maakt een afschuwelijke overtreding. Soh krijgt een gele kaart. Hwa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Kuek geeft een hoge lob. Wee probeert naar een medespeler te passen. Hwa kopt de bal weg. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics United - Coregunner FC 0:1

20e minuut.
Wang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muruku is nu in balbezit. Muruku met een sublieme pass. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa schiet op doel. Nam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Boo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boo. Boo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wang is nu in balbezit. Hwa onderschept slim de pass. Hwa probeert naar een medespeler te passen. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hwa passt de bal met de wreef. Ganase rent richting de bal. Muruku onderschept slim de pass. Hwa is nu in balbezit. Hwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tactics United - Coregunner FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics United 49%, Coregunner FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tactics United - Coregunner FC 1:1

58e minuut.
Aw geeft de bal voor. Wah rent richting de bal. Wah geeft de bal voor. Meng is nu in balbezit. Meng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wang is nu in balbezit. Hwa onderschept slim de pass. Hwa passt de bal zonder na te denken. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap. Wee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Boo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manimala probeert naar een medespeler te passen. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Soh geeft een hoge lob. Meng rent richting de bal. Aw verovert de bal door een tackle van achteren. Wang onderschept slim de pass. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ganase geeft een lange en hoge pass. Meng is nu in balbezit. Chye is nu in balbezit. Meng onderschept slim de pass. Meng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics United 55%, Coregunner FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tactics United - Coregunner FC 1:1