Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rated rko Beta Wellington
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Samivelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muthu rent richting de bal. See verovert de bal door een tackle van achteren. See draait met de bal, schiet en ... Devan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - Beta Wellington 1:0

11e minuut.
Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Koh is nu in balbezit. Koh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koh krijgt een gele kaart.

13e minuut.
See rent richting de bal. Koh onderschept slim de pass. Koh probeert naar een medespeler te passen. Teoh is nu in balbezit. Teoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Voon met een snelle inworp. Muthu is nu in balbezit. See maakt een afschuwelijke overtreding. See krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Teoh onderschept slim de pass. Er rent richting de bal. Er geeft een hoge lob. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rasamy verovert de bal door een tackle van achteren. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. See verovert de bal door een tackle van achteren. See geeft een lange en hoge pass. Voon kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Muthu probeert naar een medespeler te passen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan passt de bal zonder na te denken. Samivelu rent richting de bal. Samivelu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Koh haalt uit met een fantastische trap. Er probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Teoh schiet op doel. Hock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rated rko - Beta Wellington 1:1

37e minuut.
Samivelu probeert naar een medespeler te passen. Tan rent richting de bal. Tan speelt de bal door. See bereikt de bal nog maar net als eerste. See schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boon is nu in balbezit. Koh verovert de bal door een tackle van achteren. Koh speelt de bal door. Teoh is nu in balbezit. Teoh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rated rko 40%, Beta Wellington 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rated rko - Beta Wellington 1:1

66e minuut.
Daar is Siew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siew passt de bal zonder na te denken. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu schiet op doel. Hee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rated rko - Beta Wellington 2:1

69e minuut.
Koh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. How komt het veld opgelopen. Hock met een harde bal richting middenveld. Chia kopt de bal weg. How is nu in balbezit. How schiet op doel. Hock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rated rko - Beta Wellington 2:2

71e minuut.
Hee bereikt de bal nog maar net als eerste. See is nu in balbezit. See haalt uit met een fantastische trap. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee schiet op doel. Devan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Voon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee onderschept slim de pass. Muthu begaat een overtreding. Muthu krijgt een gele kaart. Kee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rated rko 45%, Beta Wellington 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rated rko - Beta Wellington 2:2