Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoke Ampang los manchester
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mogan verovert de bal door een tackle van achteren. Mogan passt de bal met de wreef. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek rent richting de bal. Gek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke Ampang - los manchester 0:1

13e minuut.
Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu geeft een lange en hoge pass. Heng kopt de bal weg. Gek rent richting de bal. Gek haalt uit met een fantastische trap. Boo bokst de bal weg.

16e minuut.
Muzapar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheah rent richting de bal. Cheah passt de bal in één keer door. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoke Ampang - los manchester 1:1

21e minuut.
Oh geeft de bal voor. Ng controleert de bal met de borst. Law rent richting de bal. Law haalt uit met een fantastische trap. Ng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kuek geeft de bal voor. Yip met een sublieme pass. Ng probeert de bal aan de voet te houden. Law rent richting de bal. Law schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke Ampang - los manchester 2:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheah rent richting de bal. Cheah geeft de bal voor. Ng probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Heng bereikt de bal nog maar net als eerste. Heng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vijaya de bal. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke Ampang 36%, los manchester 64%.
Smoke Ampang - los manchester 2:1

51e minuut.
Law is nu in balbezit. Mikuni verovert de bal door een tackle van achteren. Cheah onderschept slim de pass. Cheah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yip de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke Ampang - los manchester 3:1

57e minuut.
Kuek verovert de bal door een tackle van achteren. Devan verovert de bal door een tackle van achteren. Devan geeft een hoge lob. Gek rent richting de bal. Gek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke Ampang - los manchester 3:2

61e minuut.
Devan kopt de bal weg. Vijaya is nu in balbezit. Vijaya passt de bal in één keer door. Daar is Muzapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoke Ampang - los manchester 3:3

67e minuut.
Mah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mah geeft een hoge lob. Siah is nu in balbezit. Gek onderschept slim de pass. Gek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke Ampang - los manchester 3:4

72e minuut.
Muzapar verovert de bal door een tackle van achteren. Chong rent richting de bal. Chong geeft de bal voor. Law rent richting de bal. Law draait met de bal, schiet en ... Dong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Heng is nu in balbezit. Gek is nu in balbezit. Heng is nu in balbezit. Gek is nu in balbezit. Gek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Muzapar geeft een hoge lob. Inworp. Mogan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heng is nu in balbezit. Heng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke Ampang 57%, los manchester 43%.
Smoke Ampang - los manchester 3:4