Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactics United Beta Wellington
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Koh passt de bal zonder na te denken. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban geeft de bal voor. Klungelig pakt Koh de bal. Koh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boo met de inworp. Siow is nu in balbezit. Siow geeft de bal voor. Paal! Devan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hwa rent richting de bal. Hwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics United - Beta Wellington 1:0

19e minuut.
Hwa heeft problemen om de bal te vangen. Koh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hwa. Hwa krijgt een gele kaart. Koh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chia met een snel genomen vrije trap. Wee bokst de bal weg. Teoh is nu in balbezit. Teoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tactics United - Beta Wellington 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics United 57%, Beta Wellington 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tactics United - Beta Wellington 1:1

47e minuut.
Yee passt de bal in één keer door. Muthu is nu in balbezit. Muruku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muruku krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Boo is nu in balbezit. Yee verovert de bal door een tackle van achteren. Boo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Boo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Boo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Muthu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Yee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yee geeft een lange en hoge pass. Chia is nu in balbezit. Chia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wee bokst de bal weg.

72e minuut.
Gwee rent richting de bal. Gwee geeft een hoge lob. Daar is Hee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwa rent richting de bal. Hwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sin geeft een hoge lob. Inworp. Gwee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muruku is nu in balbezit. Muruku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics United 58%, Beta Wellington 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tactics United - Beta Wellington 1:1