Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coregunner FC Smoke Ampang
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Muzapar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheah rent richting de bal. Cheah geeft een lange en hoge pass. Law maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coregunner FC - Smoke Ampang 0:1

11e minuut.
Chong geeft een hoge lob. Law heeft problemen om de bal te vangen. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Law onderschept slim de pass. Law draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Muzapar geeft een lange en hoge pass. Soh rent richting de bal. Soh speelt de bal door. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wang is nu in balbezit. Seah onderschept slim de pass. Wang onderschept slim de pass. Wang draait met de bal, schiet en ... Boo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cheah kopt de bal weg. Muzapar rent richting de bal. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap. Tze Law maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coregunner FC - Smoke Ampang 0:2

32e minuut.
Kang rent richting de bal. Oh onderschept slim de pass. Oh met een sublieme pass. Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tze Law probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wang probeert naar een medespeler te passen. Wah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muzapar. Muzapar krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Muzapar probeert naar een medespeler te passen. Cheah rent richting de bal. Cheah passt de bal met de wreef. Law rent richting de bal. Law haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Siah de bal. Meng rent richting de bal. Seah rent richting de bal. Meng onderschept slim de pass. Meng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coregunner FC 48%, Smoke Ampang 52%.
Coregunner FC - Smoke Ampang 0:2

57e minuut.
Soh probeert naar een medespeler te passen. Cheah is nu in balbezit. Cheah passt de bal met de wreef. Law rent richting de bal. Law haalt uit met een fantastische trap. Tze Law bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coregunner FC 43%, Smoke Ampang 57%.
Coregunner FC - Smoke Ampang 0:2