Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argantena Perspolis 56
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.4
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Al Nasshar is nu in balbezit. Azaiez verovert de bal door een tackle van achteren. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni haalt uit met een fantastische trap. Estilidaei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
El-Anwar rent richting de bal. Mossadegh onderschept slim de pass. El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossadegh verovert de bal door een tackle van achteren. Mossadegh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt El-Anwar de bal. Mossadegh verovert de bal door een tackle van achteren. Mossadegh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
argantena - Perspolis 56 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argantena 43%, Perspolis 56 57%.
argantena - Perspolis 56 1:0

47e minuut.
Suri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Yaseen met een sublieme pass. Mossadegh is nu in balbezit. Mossadegh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Horta onderschept slim de pass. Horta geeft een hoge lob. Juzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossadegh verovert de bal door een tackle van achteren. Mossadegh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Suri is nu in balbezit. El Makhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yaseen zijn tegenspeler op de grond. Yaseen krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Suri rent richting de bal. Suri passt de bal zonder na te denken. Amini is nu in balbezit. Boughamni verovert de bal door een tackle van achteren. Boughamni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jelassi rent richting de bal. Jelassi geeft een hoge lob. Daar is Qoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossadegh is nu in balbezit. Mossadegh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argantena 44%, Perspolis 56 56%.
argantena - Perspolis 56 1:0