Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis666666 Gerān Abre
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Arfa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mechergui met een snelle inworp. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya schiet op doel. Fahandizh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis666666 - Gerān Abre 1:0

8e minuut.
El-Anwar rent richting de bal. Hazalija is nu in balbezit. Nezam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija onderschept slim de pass. Hazalija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perspolis666666 - Gerān Abre 1:1

24e minuut.
Moham is nu in balbezit. Moham speelt de bal door. Davisadr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Armanjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata onderschept slim de pass. Huayata geeft een hoge lob. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar probeert naar een medespeler te passen. Kanzani is nu in balbezit. Hazalija verovert de bal door een tackle van achteren. Hazalija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Abdelmijad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salim komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Mechergui met een snelle inworp. Hazalija is nu in balbezit. Kanzani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanzani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis666666 57%, Gerān Abre 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolis666666 - Gerān Abre 1:1

64e minuut.
Abu-Yassen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mechergui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziya rent richting de bal. Ziya geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis666666 46%, Gerān Abre 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolis666666 - Gerān Abre 1:1