Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Abre Perspolis666666
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kanzani is nu in balbezit. Hazalija onderschept slim de pass. Hazalija passt de bal met de wreef. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Abre - Perspolis666666 1:0

10e minuut.
Nezam onderschept slim de pass. Nezam speelt de bal door. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri haalt uit met een fantastische trap. Bakri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. El-Anwar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mechergui rent richting de bal. Mechergui geeft een hoge lob. Trazanieri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gerān Abre - Perspolis666666 1:1

28e minuut.
Kanzani is nu in balbezit. Kanzani speelt de bal door. Abu-Yassen is nu in balbezit. Abu-Yassen geeft een hoge lob. Mechergui geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Davisadr de bal. Ziya rent richting de bal. Davisadr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davisadr krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Abre 60%, Perspolis666666 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Abre - Perspolis666666 1:1

52e minuut.
Inworp. Davisadr met een snelle inworp. Abdelmijad is nu in balbezit. Abdelmijad geeft een lange en hoge pass. Benabderrazik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abdelmijad is nu in balbezit. Abdelmijad geeft een lange en hoge pass. Daar is El-Anwar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazalija rent richting de bal. Hazalija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nezam rent richting de bal. Nezam passt de bal zonder na te denken. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya haalt uit met een fantastische trap. Fahandizh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
El-Anwar met een snelle inworp. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani probeert naar een medespeler te passen. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Abre 39%, Perspolis666666 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Abre - Perspolis666666 1:1