Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arzān Tārikh badranito
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yassen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daei rent richting de bal. Daei geeft de bal voor. Akhlaqi kopt de bal weg. Latfayak is nu in balbezit. Latfayak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pashazadeh onderschept slim de pass. Inworp. Akhlaqi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latfayak rent richting de bal. Latfayak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pashazadeh rent richting de bal. Pashazadeh geeft een hoge lob. Daei is nu in balbezit. Zanjani verovert de bal door een tackle van achteren. Zanjani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
El-Koraad is nu in balbezit. Zanjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanjani probeert naar een medespeler te passen. Alami rent richting de bal. Alami haalt uit met een fantastische trap. Al-Malik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Armanjani onderschept slim de pass. Armanjani passt de bal in één keer door. Thabet is nu in balbezit. Thabet geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arzān Tārikh 52%, badranito 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arzān Tārikh - badranito 0:0

57e minuut.
Zanjani is nu in balbezit. Zanjani geeft een hoge lob. Atocha probeert de bal met de borst te controleren. Alami is nu in balbezit. Alami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Akhlaqi is nu in balbezit. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni probeert naar een medespeler te passen. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zanjani is nu in balbezit. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zanjani de bal. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami draait met de bal, schiet en ... Al-Malik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arzān Tārikh 48%, badranito 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arzān Tārikh - badranito 0:0