Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRAN 974 Perspolis 56
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ghadbhum speelt de bal door. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... Juzizi probeert de bal aan de voet te houden. Abu-Yassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAN 974 - Perspolis 56 1:0

22e minuut.
Mechuragui rent richting de bal. Latfayah geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alam de bal. Boughamni rent richting de bal. Boughamni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
El Makhloufi onderschept slim de pass. El Makhloufi passt de bal met de wreef. Juzizi rent richting de bal. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Titsi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yaqtin de bal. Ibrezieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqtin verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqtin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Azaiez onderschept slim de pass. Azaiez geeft de bal voor. Daar is Alam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughamni is nu in balbezit. Boughamni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IRAN 974 - Perspolis 56 1:1

33e minuut.
Azaiez probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif passt de bal in één keer door. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Suri rent richting de bal. Suri geeft een lange en hoge pass. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAN 974 39%, Perspolis 56 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IRAN 974 - Perspolis 56 1:1

53e minuut.
El Makhloufi geeft een lange en hoge pass. Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Imami zijn tegenspeler op de grond. Imami krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ghadbhum kopt de bal weg. Daar is Juzizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... Abu-Yassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAN 974 - Perspolis 56 2:1

58e minuut.
Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Imami is nu in balbezit. Azaiez verovert de bal door een tackle van achteren. Suri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
El Makhloufi rent richting de bal. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum probeert naar een medespeler te passen. Titsi is nu in balbezit. Titsi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAN 974 44%, Perspolis 56 56%.
IRAN 974 - Perspolis 56 2:1