Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis 56 IRAN 974
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Titsi geeft een lange en hoge pass. Ghurani rent richting de bal. Ghurani geeft de bal voor. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ... Abu-Yassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Yaqtin passt de bal in één keer door. Azaiez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghurani. Ghurani krijgt een gele kaart. Azaiez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Makhloufi met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dieli passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif heeft problemen om de bal te vangen. Suri onderschept slim de pass. Dieli verovert de bal door een tackle van achteren. Dieli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ibn-Latif rent richting de bal. El Makhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dieli. Dieli krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Titsi is nu in balbezit. Titsi geeft een hoge lob. Ibrezieni rent richting de bal. Boughamni verovert de bal door een tackle van achteren. Boughamni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis 56 - IRAN 974 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 56 51%, IRAN 974 49%.
Perspolis 56 - IRAN 974 1:0

48e minuut.
Azaiez is nu in balbezit. Ibrezieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaiez verovert de bal door een tackle van achteren. Chedli onderschept slim de pass. Chedli probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis 56 - IRAN 974 2:0

52e minuut.
Mechuragui onderschept slim de pass. Mechuragui passt de bal zonder na te denken. Juzizi rent richting de bal. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Abu-Yassen met een harde bal richting middenveld. Chedli kopt de bal weg. Juzizi probeert de bal aan de voet te houden. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Suri is nu in balbezit. Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suri krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Qoli onderschept slim de pass. Qoli geeft de bal voor. Azaiez kopt de bal weg. Boughamni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis 56 - IRAN 974 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis 56 65%, IRAN 974 35%.
Perspolis 56 - IRAN 974 3:0