Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Abre Arzān Tārikh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Huayata is nu in balbezit. Huayata probeert naar een medespeler te passen. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmijad verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelmijad geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sukbuni probeert naar een medespeler te passen. Hazalija rent richting de bal. Hazalija passt de bal in één keer door. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ... Burujirdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Davisadr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukbuni is nu in balbezit. Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
El Khalifa passt de bal zonder na te denken. Pashazadeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashazadeh speelt de bal door. Alami is nu in balbezit. Alami haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Abre 54%, Arzān Tārikh 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Abre - Arzān Tārikh 0:0

54e minuut.
Pashazadeh rent richting de bal. Pashazadeh passt de bal met de wreef. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Abre - Arzān Tārikh 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Hazalija de bal. Benhaim onderschept slim de pass. Davisadr rent richting de bal. Benhaim onderschept slim de pass. Benhaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Abre - Arzān Tārikh 0:2

64e minuut.
Abdelmijad met de inworp. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija geeft een lange en hoge pass. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Riafa geeft de bal voor. Huayata heeft problemen om de bal te vangen. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Burujirdi trapt de bal weg. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim passt de bal met de wreef. Alami rent richting de bal. Alami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Abre 50%, Arzān Tārikh 50%.
Gerān Abre - Arzān Tārikh 0:2